NAJAVA: SISAČKA NASIP LIGA 2016.

Športski atletski klub Sisak započinje s organizacijom jedinstvenog trkačkog događaja. ‘Sisačka nasip liga 2016.’ održavat će se u 5 kola, svake prve srijede u mjesecu, a prvo kolo započinje 1. lipnja 2016. na gradskom nasipu u 18 sati. Start i cilj utrke su na kupalištu Zibel, a dužina staze iznosi ukupno 5 kilometara. Ostala kola se trče 6. srpnja, 3. kolovoza, 7. rujna i 5. listopada, a bodovat će se 4 kola. Muške kategorije su: lijepi (do 20 godina), snažni (do 30), uspješni (do 40), mudri (do 50) i hrabri (50+). Ženske kategorije su: lijepe (do 20), šarmantne (do 30), uspješne (do 40), mudre (do 50), neodoljive (50+).
Startnina je 20 kuna po kolu, a prijave i uplate će se izvršavati prije početka utrke. Na svakoj utrci i u svakom kolu organizator je osigurao okrjepu.
Tri najbolja natjecatelja u svakoj kategoriji te najbolji natjecatelji sveukupno će biti proglašeni nakon posljednjeg istrčanog kola, a organizator će uručiti diplome i odličja.
Dođite, trčite ili navijajte: nasip vas čeka!

http://3sporta.com/najava-sisacka-nasip-liga-2016/

Tekst je autorsko djelo autorice bloga valtrci.com i kao takvo nije dozvoljeno njegovo neovlašteno korištenje. Isto će se u protivnom smatrati kršenjem autorskog prava.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s