GARMIN @Running Gate

Prošli tjedan svratila sam do trgovine Running Gate koja mi je postala jedno od dražih mjesta u Zagrebu jer se tamo stvarno osjećam jako ugodno, baš kao u ‘dnevnom boravku’. Pregledala sam novitete u trgovini, isprobala nekoliko novih modela tenisica za trčanje i zadržala se pokraj police sa satovima Garmin. Donosim kratki pregled modela koje možete pronaći u Vlaškoj 129.

Fenix 3 //
Beskompromisan uređaj s GPS-om za multisport treniranje. Sat ima EXO™ antenu od nehrđajućeg čelika s podrškom za sustave GPS i GLONASS za brzo određivanje položaja i točnost te Chroma™ zaslon u boji veličine 1,2 inča, čitljiv na sunčevoj svjetlosti. Fenix 3 Silver HR sadrži tehnologiju Elevate™ za mjerenje pulsa na zapešću. Također, očitava maksimalne vrijednosti VO2 i sadrži savjetnik za oporavak (uz korištenje monitora pulsa). Omogućuje funkcije navigacije na otvorenom kao što su kompas s tri osi, visinomjer i barometar te TracBack i Sight’n Go. Kompatibilan je s platformom Connect IQ™ za prilagođene aplikacije, miniaplikacije, izglede sata i podatkovna polja.
+ Fenix 3 Sapphire HR (tehnologija mjerenja pulsa na zapešću)
+ Fenix 3 Sapphire / Fenix 3 Sapphire ‘Performer’ Bundle
+ Fenix 3 ‘Performer’ Bundle
+ Fenix 3 HR Titanium
+ Fenix 3 HR

dav

Forerunner 25 //
Sat za trčanje s GPS-om i pametnim obavijestima, jednostavan za korištenje. Bilježi udaljenost, tempo, puls i kalorije. Može se upariti s kompatibilnim uređajem pomoću aplikacije Garmin Connect™ Mobile te tako možete pratiti svoje treninge i napredak, ali i podijeliti sve sa svojim prijateljima. Praćenje aktivnosti broji korake i kalorije te vas podsjeća kada je vrijeme za kretanje. Kod manjeg modela baterija traje do 8 sati s upotrebom GPS-a, ili 8 tjedana kao sat ili za praćenje aktivnosti, a kod većeg modela baterija traje do 10 sati s upotrebom GPS-a, ili 10 tjedana kao sat ili za praćenje aktivnosti.
+ Forerunner 25 HRM (monitor pulsa)
+ Forerunner 25 Bundle

Forerunner 35 //
Sat za trčanje s GPS-om i mjerenjem pulsa na zapešću, jednostavan za korištenje. Pomoću tehnologije mjerenja pulsa na zapešću Garmin Elevate™ prati puls na zapešću cijeli dan i cijelu noć. Ugrađeni GPS bilježi gdje ste i koliko brzo te daleko trčali. Funkcije povezivosti: pametne obavijesti, automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu i upravljanje glazbom. Aktivnost tijekom cijelog dana broji korake, kalorije i minute intenzivnog vježbanja i podsjeća vas kada je vrijeme za kretanje. Opremljen alatima za treniranje kao što su intervali, zvučni odzivnici i posebne aktivnosti za trčanje i hodanje. Uređaj sadrži prethodno učitane sportske profile za trčanje, trčanje u zatvorenom, biciklizam i aerobno vježbanje. Osim toga, sat automatski prenosi podatke na uslugu Garmin Connect, besplatnu online fitness zajednicu gdje se možete pridružiti izazovima, primati poruke i dijeliti napredak u ostvarivanju ciljeva.

IMG_20170313_170921_516


Forerunner 220 HRM //
Sat za trčanje s GPS-om i pametnim funkcijama: bilježi udaljenost, tempo, vrijeme, puls i maksimalni VO2. Funkcije povezivosti: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu, zvučna upozorenja, pametne obavijesti i dijeljenje na društvenim mrežama. Praćenje aktivnosti: bilježi podatke o broju koraka u danu, udaljenosti, kalorijama i spavanju. Preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata, widgeta i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine.

IMG_20170313_171225_668


Forerunner 225 //

Sat za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa koji mjeri puls za zapešću. Jedan pogled na grafičko sučelje u boji je dovoljan da saznate u kojoj ste zoni i koliki vam je broj otkucaja u minuti. Bilježi udaljenost, tempo i puls; funkcija za praćenje aktivnosti cijeli dan broji korake i kalorije. Ugrađeni akcelerometar bilježi udaljenost u zatvorenom prostoru. Sat automatski prenosi podatke na uslugu Garmin Connect™, moguće je praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih mreža. Kompatibilan s naprednim vježbama i besplatnim planovima treniranja s usluge Garmin Connect.

IMG_20170313_171005_515


Forerunner 230 //
Sat za trčanje s GPS-om i pametnim funkcijama. Bilježi udaljenost, tempo, vrijeme, puls i maksimalni VO2. Funkcije povezivosti: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu, zvučna upozorenja, pametne obavijesti i dijeljenje na društvenim mrežama. Praćenje aktivnosti: bilježi podatke o broju koraka u danu, udaljenosti, kalorijama i spavanju. Preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata, widgeta i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine.
+ Forerunner 230 HRM (premium monitor pulsa s mekanom trakom)

IMG_20170313_171156_711


Forerunner 235 //

Sat za trčanje s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću. Funkcije povezivosti: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu, zvučni odzivnici, pametne obavijesti i dijeljenje na društvenim mrežama. Praćenje aktivnosti bilježi podatke o broju koraka u danu, udaljenosti, kalorijama i spavanju te tempo, vrijeme i puls. Preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata, widgeta i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine.
+ Forerunner 235 WHRM

 

Forerunner 630 //
Pametni sat s GPS-om, naprednim parametrima za trčanje i dodirnim zaslonom u boji visoke rezolucije. Napredna dinamika trčanja uključuje balans vremena dodira s tlom, duljinu koraka i omjer vertikalne oscilacije. Omogućuje izračun naprezanja, stanja performansi i laktatnog praga. Funkcije povezivosti: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu, zvučna upozorenja, pametne obavijesti i dijeljenje na društvenim mrežama. Preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata, widgeta i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine.
+ Forerunner 630 HRM (monitor pulsa)
+ Forerunner 630 HRM-RUN (monitor pulsa za trčanje)

 

Forerunner 735XT //
Napredni GPS multisport sat s tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću GARMIN ELEVATE™. Osigurava naprednu dinamiku bicikliranja, plivanja i trčanja te bilježi podatke o balansu dodira s tlom, duljini koraka, omjeru vertikalne oscilacije i mnoge druge. Daje procjenu maksimalne vrijednosti VO2, laktatnog praga, predviđanje utrke i funkciju savjetnika za oporavak. Funkcije povezivosti: pametne obavijesti, automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu itd. Može se prilagoditi besplatnim izgledima sata, aplikacijama i drugim sadržajima iz Connect IQ™ trgovine.
+ Forerunner 735XT HRM-TRI (monitor pulsa tri i swim)
+ Forerunner 735XT HRM-RUN (monitor pulsa)

 

Forerunner 920XT //
Multisport sat s GPS-om uz podatke o dinamici trčanja i povezanim funkcijama. Podaci o dinamici trčanja uključuju kadencu, vertikalnu oscilaciju i vrijeme dodira s tlom. Uređaj pruža procjenu maksimalne vrijednosti VO2², predviđanje utrke i funkciju savjetnika za oporavak. Funkcije uključuju preplivanu udaljenost, tempo, vrstu zaveslaja, broj zaveslaja, bilježenje intenzivnog vježbanja i mjerače odmora. Pametne obavijesti omogućuju vam da na satu vidite upozorenja o primljenim porukama e-pošte, tekstualnim porukama i druga upozorenja. Funkcije povezivosti: automatski prijenos na uslugu Garmin Connect™, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih medija.
+ Forerunner 920XT Tri Bundle (HRM-Tri & HRM-Swim)
+ Forerunner 920XT HRM-RUN (monitor pulsa)

 

Vivosmart narukvica //
Pametni uređaj za praćenje aktivnosti s GPS-om i monitorom pulsa koji puls mjeri na zapešću. GPS bilježi udaljenost i tempo te na karti iscrtava rutu kojom ste trčali ili hodali. Vodootporna elegantna narukvica udobna je i može se nositi cijeli dan, a na uključenom dodirnom zaslonu uvijek možete vidjeti svoje statističke podatke, čak i na sunčevom svjetlu. Također, mjeri korake, udaljenost, kalorije, katove na koje ste se popeli, intenzitet aktivnosti. Iskoristite potpuni raspon pametnih obavijesti uključujući obavijesti o porukama e-pošte i tekstnim porukama, upozorenja društvenih mreža i mnoge druge, a sve to na svom zapešću. Automatska sinkronizacija s aplikacijom Garmin Connect™ Mobile omogućuje vam da se natječete u fitness izazovima, pregledavate podatke i primate upute za pametno treniranje.


IMG_20170313_171340_681


tactix Bravo //

tactix® Bravo je GPS sportski sat za taktičko treniranje i navigaciju na otvorenom koji kombinira posebne taktičke funkcije, fitness treninge i pametne funkcije. Sve se to nalazi u potpuno crnom, robusnom i čvrstom kućištu napravljenom da se može nositi s taktičkim okruženjem, dok dva načina rada zaslona osiguravaju izvrsnu čitljivost u normalnim uvjetima i mogućnost isključivanja za vrijeme operacija koje uključuju naočale za noćno gledanje. Uređaj ima 1,2-inčni Garmin Chroma Display™ zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s iznimno čvrstim safirnim staklom te dva načina rada pozadinskog osvjetljenja koji podržavaju normalnu upotrebu i upotrebu s naočalama za noćno gledanje. EXO™ antena od nehrđajućeg čelika uklopljena je u masku s crnim ugljičnim slojem sa svojstvima dijamanta (DLC) koja je hrapava kako bi bila još otpornija na abraziju, antirefleksivna i robusna. tactix je kamuflažne crne boje, robustan, čvrst i inspiriran zahtjevima taktičke opreme koja je namijenjena upotrebi na terenu. Sadrži prijemnik signala GPS/GLONASS sustava iznimne osjetljivosti te poseban taktički profil s posebnim taktičkim podatkovnim poljima s dvostrukim mrežnim koordinatama, prethodno učitanim aplikacijama kao što je Jumpmaster i projekcijom točaka.

IMG_20170313_171408_534

dav

Detalje pogledajte na online shopu.

Izvor:
GARMIN
RUNNING GATE

Like me on Facebook: Val Trči
Photos: val_dur

Objava je autorsko djelo autorice bloga valtrci.com i kao takvo nije dozvoljeno neovlašteno korištenje. Isto će se u protivnom smatrati kršenjem autorskog prava.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s